A New Englandben letelepült MegaFood 1973-óta gyárt prémium minőségű, természetes összetevőket tartalmazó táplálék-kiegészítő készítményeket.

New England környékén nagy számban találhatók meg azok a friss és magas minőségű alapanyagok, melyek a termékek gerincét képezik. A MegaFood filozófiájának középpontjában a természet megértése, megbecsülése és jótékony felhasználása áll. A termékek előállításánál igénybe veszik az indiai Ayurveda és a kínai gyógyítás több ezer éves bölcsességét, és kombinálják a modern technológiával annak érdekében, hogy a kor kihívásainak legmegfelelőbb természetes alapú termékeket tudják elkészíteni.

A MegaFood küldetése egyszerű: eljuttatni az emberekhez azokat a szükséges tápanyagokat, melyekre a szervezetnek hatalmas szüksége van a megfelelő működés fenntartásához, természetes módon, prémium minőségű összetevők segítségével.

MegaFood, a nevünk kötelez!

10 érv a MegaFood mellett:

A MegaFood termékei:

1. Frissek: a termékek friss, színes és nyers összetevőkből készülnek, nem finomított porokból és levekből.
2. Tiszták: nem tartalmaznak növényvédőszereket, rovarirtókat, gyomirtókat. Glutén és szójamentesek. Nem tartalmaznak szintetikus összetevőket és tartósítószereket.
3. Egyediek: a termékek összetevői a környező farmok magas minőségű alapanyagaiból készülnek. Csak a legjobb minőségű alapanyagok kerülhetnek a termékekbe.
4. Hatásosak: 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, melyeket a szervezet könnyebben és gyorsabban képes hasznosítani, mint a vitaminokat és ásványi anyagokat önmagukban.
5. Emészthetők: üres gyomorra is bevehetők, hiszen természetes táplálékok.
6. Magas minőségűek: a MegaFood folyamatosan teszteli az egyes összetevőket.
7. Egyedülállóak: a MegaFood az egyetlen olyan természetes összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítőket gyártó cég, mely a termékek összetevőit a betakarítástól kezdve a gyártási folyamat végéig nyomon követi.
8. Zöldek: minőségi, természetes anyagokkal táplálják a fogyasztókat, miközben a gyártási technológiával nem károsítják a környezetet és a Földet.
9. Garantáltak: a termékek magas minőséget képviselnek, és hatásosak.
10. Természetes tápanyagok: 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges összetevőket.

A minőség jegyében

A MegaFood számára a minőségi termékek gyártása képezi a legfőbb prioritást. A cég alapításakor ez volt a legfontosabb szempont, mely közel 40 éve jellemzi az egész vállalatot. Minden egyes termék mögött rengeteg kutatás és kísérlet áll. Annak érdekében, hogy a MegaFood a termékek előállítását megfelelően tudja kontrollálni az összetevők betakarításától a gyártási folyamat végéig, megépítette saját kutató és analitikai központját (Durham Research, Delta Analytical). Ez jelenti a valódi garanciát a termékek minőségi voltára. A vegyészekből és biokémikusokból álló kutató csoport folyamatosan vizsgálja és fejleszti a termékek összetevőit.

Felügyeleti garanciák:

- FDA – Food and Drug Administration
- GMP – Good Manufacturing Practices
- QAI – Quality Assurance International

A MegaFood minőség legfontosabb elemei:

- kutatás, fejlesztés
- folyamatos innováció
- képzett szakemberek
- kiváló felszerelés
- tökéletes gyártási technológia

Az eredmény:

- friss
- biztonságos
- prémium kategóriás
- hatásos
- 100%-ban természetes étrend-kiegészítő készítmények.

{$up_uri}mf1jpg.jpg
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!